Regnjakke udsalg – Ilse Jacobsen

21mar14

Vi har fundet et rigtigt godt tilbud til dig: Et stort udvalg af de populære softshell regnfrakker fra Ilse Jacobsen, samt gummistøvler med snører til halv pris! Vi har her i indlægget vist dig vores favoritter, men du kan også hoppe direkte over på webshoppen og vælge din egen: Find din nye regnjakke til -50% lige her: Regnjakke udsalg


Blandt de nedsatte regnfrakker, kan du bl.a. finde disse to helt nye, friske forårsfarver, gul og lavendel  i den halvlange / korte softshell model Rain07. Jakkerne hedder P, som står for “Plain”, hvilket betyder at de er helt blanke i overfladen og ikke har den ru, nærmest vævede overflade som de andre softshellfrakker fra Ilse Jacobsen, normalt har. Vi har også blanke jakker i den lange model og mere afdæmpede farver med på udsalget. Se dem her >>RAIN07P-80 (yellow)

SPAR 50%


RAIN07P-52 (Lavender)

SPAR 50%


Vi har også skaffet en hel koralfarvet (Coral Misty Rose) hjem og nedsat til halv pris. Jakkerne i både den lange og korte model, er koralfarvede, med lavendelfarvet (næsten lysegrå) lynlås og gule detalje. Gummistøvlerne coral med tone-i-tone snørebånd, lavendel sål og smart gul stribe. Virkelig en favorit. Hele serien skriger af både fashion og forår.
Rain06B-3990 (Coral Misty Rose)

SPAR 50%Rain07B-3990 (coral misty rose)

SPAR 50%Rub1-3990 (Coral Misty Rose)

SPAR 50%

Er du ikke til koral, findes tilbuddet også i den lidt mere efterårs agtige “Prune Lavender”, der er mørkelilla med lyselilla og gule detaljer. Stadig super smart og fræk, men lidt mere klassisk i sit udtryk.Rain06B-5452 (prune lavender)

SPAR 50%


Rain07B-5452 (prune lavender)

SPAR 50%


Rub1-5452 (Prune Lavender)

SPAR 50%


Til dig, der overhovedet ikke er til de vilde farver, har vi også disse 3, klassiske skønheder :-) Rain06 er den hellange model (til knæene). Overfladen er blank og glat og vi har skaffet 3 jordfarver hjem: Mørkegrøn, mørkebrun og sandfarve (camel).Rain06P-41 (army)

SPAR 50%


Rain06P-20 (brown)

SPAR 50%


Rain06P-21 (camel)

SPAR 50%

Se alt regnfrakke- og gummistøvler udsalg herOne Response to “Regnjakke udsalg – Ilse Jacobsen”

 1. Definitely believe that which you stated. Your favorite reason seemed to
  be on the web the simplest thing to be aware of.

  I say to you, I definitely get annoyed while people think about
  worries that they plainly do not know about.

  You managed to hit the nail upon the top and defined out the whole thing without having side effect , people can take a signal.
  Will probably be back to get more. Thanks


Skriv en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s