Tilbud: Ilse Jacobsen tasker – Spar 50%

04jul14

Vi har fundet et super tilbud, som vi selvfølgelig har kastet os over og derefter skynder os at videregive til alle vores dejlige kunder :-) Vi har skaffet et stort parti af de helt ekstremt lækre skindtasker fra Ilse Jacobsen Hornbæk, kaldet Bag5 til halv pris.

Taskerne fås i et kæmpe udvalg af farver – lige nu har vi hele 14 forskellige farver på lager. Alt fra de helt klassiske: Navy blå og cognac farvet over de lidt frække i rød, pink eller orange og over i fine, sarte pastelfarver med perlemorsskær. Tasken har været en del af Ilse Jacobsens udvalg, næsten lige fra starten – og den bliver ved med at være aktuel, sæson efter sæson. Den er produceret i kraftigt kvalitetslæder og du kan simpelthen ikke slide den op. Perfekt som både arbejds- og hverdagstaske, da den både kan indeholde laptop og A4 ark.

Selve tasken består af 3 store rum, hvoraf det ene lukkes med lynlås – på hver side af det rum, er der 2 rum der lukkes med magnetlukning. Disse er perfekte til at opbevare papirer, computer. Forrest et lynlåsrum til alle småtingene. I de store rum er der desuden et ekstra lille lyblås-rum og en lomme til mobiltelefonen.
Men nok om de tekniske aspekter – det handler simpelthen bare om, at dette er den bedste taske nogensinde. Vi knus-elsker den simpelthen og har den alle tre – og vi kan ellers aldrig blive enige om noget ;-) (og ser fjollede ud, når vi kommer gående ved siden af hinanden, med hver vores yndlingsfarve)

Det er også derfor, vi er helt oppe og køre over dette tilbud. Spar 50% på den fedeste taske du nogensinde kommer til at eje – og som du aldrig kommer af med igen, da den er så slidstærk, at du højst sandsynligt kommer til at have den resten af livet :-)3 Responses to “Tilbud: Ilse Jacobsen tasker – Spar 50%”


  1. 1 how to Treat Male yeast Infection
  2. 2 Art Falcone
  3. 3 Dimensional Construction

Skriv en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s