Danefæ jakker

Danefae

Danefæ – dansk designede multifunktionelle frakker

Danefæ er super funktionelle og samtidig vildt smarte frakker til al slags vejr. Overgangsfrakker, regnfrakker og vinterfrakker – alle med samme flotte, feminine design. Og med farver og markante detaljer, der lyser op på enhver gråvejrsdag.

Danefæ-regnfrakke-kvinderDanefæ regnfrakke

Danefæ har lavet en helt, ny smart model: Helen, som er en regnfrakke i tyndt, lækkert pvc-frit materiale. Frakken er 100% vandtæt. Selv lynlåsene er vandtætte, så du kan cykle uden at få våde striber på tøjet. Ved ærmerne er der elastik, så der heller ikke kommer vand ind den vej.

Frakken er en praktisk og feminin model med hætte, små fine detaljer og lange ærmer med balloneffekt. Over brystet er der en masse små læg, der også gør frakken velegnet til piger med en stor barm. Frakken er helt ensfarvet sort med hvid lynlås, der kan lynes helt op i halsen og helt tætte lynlåslommer.

Denne model er lavet i et meget begrænset antal – limited edition – og du skal derfor være hurtig for at få fingre i den.

Se regnfrakken her >

 

danefæ-vinterjakke-kvinder

Danefæ vinterfrakke

Danefæ’s kendte, klassiske frakke fås nu også som en dejlig varm vinterfrakke. Denne model er supersmart og samtidig meget funktionel. Den er nemlig både vind- og vandafvisende samtidig med at den holder dig dejlig lun takket været det unikke thermolite mellemfoer. Frakken er meget komfortabel og behageligt at have på. Den fylder ikke så meget som en dunjakke, men er nøjagtig lige så varm. Og selvom den også fungerer som regnfrakke, holder den dig tør og komfortabel, fordi stoffet er åndbart.

Frakken er helt sort med hvide lynlåse og store hvide knapper, der er en rigtig flot og raffineret kontrast. Frakken har et afslappet og sporty look, lidt som en trenchcoat, med hætte og bindebælte, som du kan binde enten foran eller bagpå for at give frakken lidt mere facon.

Se vinterfrakken her >

danefæ-overgangsjakke

Danefæ overgangsfrakke

Danefæ’s supersmarte og klassiske overgangsfrakke er en rigtig god allround frakke. Frakken er både super smart og meget funktionel. Den har et flot afslappet trenchcoat look med stor hætte og store, flotte knapper. Og så har den et langt bindebælte, som du kan binde foran eller bagpå, hvis du vil give frakken lidt mere figur. Desuden har frakken store, dybe lommer med knapper, der også kan bruges som stiklommer.
Frakken fungerer fuldstændig som en regnfrakke, idet den er både vind- og vandtæt og har tapede sømme, så der ikke sniger sig vand ind på en regnvejrsdag.
Overgangsfrakken fra Danefæ kan altså bruges næsten hele året og holder dig helt sikkert både tør og lun i al slags vejr.

Se overgangsfrakken her >

danefæ-else-jakke

Danefæ Else Jakke

Danefæ’s populære og supersmarte klassiker hedder Else. Else er den perfekte overgangsfrakke OG regnfrakke. Man kan sige at det er allround frakke, der fungerer fuldstændig som en regnfrakke, idet den er både vind- og vandtæt og har tapede sømme, så der ikke sniger sig vand ind på udsatte steder.
Frakken er super meget funktionel, men har også et superflot snit. Et afslappet trenchcoat look med stor hætte og store, karakteristiske knapper. Frakken har desuden et kraftigt bindebælte, som du kan binde enten foran eller bagpå, hvis du vil give frakken lidt mere facon. Frakken har praktiske, store lommer med knapper, der også kan bruges som stiklommer.
Else overgangsfrakken fra Danefæ er meget komfortabel og holder dig helt sikkert både tør og lun i al slags vejr, størstedelen af året.

Se frakken her >

Danefæ jakker frakker regnjakker

>> Køb Danefæ jakker her <<

 


No Responses Yet to “Danefæ jakker”

  1. Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s