Kom til Danmarks bedste Loppemarked

31maj11

Elsker du (ligesom os) et rigtig godt Loppefund – og vil du samtidigt gerne støtte et godt formål?
Torsdag d. 2. juni (Kristi Himmelfarts dag), afholdes der et kæmpestort loppemarked kaldet Alsønderup Fester, på Kulsviergården, lige ved siden af vores gård i Alsønderup – på Pibe Møllevej 7.

Hele året, kører frivillige rundt i lastbiler og tømmer kældre og lofter hos folk og hvert år på Kristi Himmelfarts dag, sælger de det hele, for en slik, til alle os loppefunds-entutiaster – og alle pengene går direkte til idrætsforeningen.

Så tag en tur ud i det dejlige, danske sommerland, mød os og gør et fund mens du støtter et godt formål – og tag endelig ungerne med. Der er et lille veterantog, de kan køre i, ponyridning, mekanisk tyr, trampoliner og masser af andre aktiviteter.
Derudover er der livemusik og masser af boder, hvor der kan købes mad, hjemmebagte kager, kaffe, sodavand og selvfølgelig fadøl, så mændene har noget at lave :-)
Det er smadderhyggeligt og kan virkelig anbefales, hvis I ikke ved, hvad I skal stille op med sådan en helligdag :-)

Der åbnes for aktiviterne klokken 08.00 – og loppemarkedet starter kl. 09.00 og lukker klokken 14.00.

Vi har ikke “åbent” på Gården, da vi alle i stedet er på Loppemarkedet og hjælper til, hvor vi kan – men Anja står i butikken i Liseleje fra klokken 12.00 – 16.00
Mor-Alice står i indgangen til loppemarkedet og byder velkommen, mens vi tøser løber rundt og gør lykkelige fund, sammen med alle vores veninder ;-)

Vi håber rigtig meget, at I har lyst til at komme :-)

Men… tag traileren med :-)
Vi skal nemlig advare om, at det er Danmarks bedste og billigste loppemarked.
Alle tingene sælges af frivillige, så tingene har ingen fordyrende affektionsværdi for sælgerene og selvom man “bare lige skulle kigge”, kan man hurtigt tage sig selv i, at ikke at kunne stå for de billige fristelser.
… og når det hele er ovre, klokken 14, ved I hvad de så gør?
Så kører de containere til, og smider alt, der ikke er blevet solgt ud – så vi må nok hellere advare om, at du skal kende nogen i nærområdet, der råder over en trailer og en bil med anhængertræk, da men meget hurtigt klokken 13.30 kan stå og klynge sig til et spisebord og vræle: “Men det er så smuuuuukt – i kan da ikke bare smide det uuuud” og for 20 kroner, er endt med at eje det og dermed have ansvaret for at få det væk :-)
Alle møblerne, der samles ind i løbet af året, opbevares i en af de store længer på vores gård – og de frivillige griner altid af os, når vi klokken 14, skal til at køre alle de møbler vi har fået erhvervet os i løbet af dagen, tilbage til gården igen :-)

Så kom og køb dem, inden vi gør!
Vi ses :-)



4 Responses to “Kom til Danmarks bedste Loppemarked”

  1. That’s like Houston Texas being without a Country station. It was an entertaining radio program that played the music people wanted to hear combined with his groovy upbeat personality. Whats more is that 2G phones can come in a tinier and slimmer package, even its batteries.

  2. Thank you, I’ve just been searching for information approximately this topic for a while and yours is the best I have came upon so far. However, what about the bottom line? Are you positive in regards to the supply?

  3. I blog frequently and I genuinely thank you for your information. The article has truly peaked my interest.
    I will take a note of your website and keep checking for new information about once per week.
    I opted in for your RSS feed too.

  4. Howdy I am so happy I found your site, I really found you by error,
    while I was browsing on Google for something else, Nonetheless
    I am here now and would just like to say thank you for a fantastic post and a all round entertaining blog (I also love
    the theme/design), I don’t have time to go through it all at the moment but
    I have bookmarked it and also added in your RSS feeds, so when I have time I will be
    back to read a great deal more, Please do keep up the great work.


Skriv en kommentar